Makelaardij

Makelaardij

Nuchtere en heldere communicatie

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn de makelaars van Van der Schaaf & Schievink specialisten op het gebied van onroerend goed in uw regio. Al deze ervaring wordt optimaal ingezet bij iedere aan-of verkoop van een woning

Verkoopmakelaar

Heeft u plannen tot verkoop van uw woning? Ook al zijn het prille plannen en weet u het nog niet zeker, wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek . Vervolgens kunt u rustig afwegen of u een volgende stap gaat zetten.

Lees meer

Verkoopmakelaar

Taxaties

Een taxatie is een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek. Een taxatie kan ook nodig zijn bij een boedelscheiding, erfenis, vermogensbepaling of een aan- of verkoopbeslissing.

Lees meer

Taxaties

Aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er veel online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen? Veel mensen zijn onervaren in het aankopen van een woning.

Lees meer

Aankoopmakelaar

Een helder advies Douwe v/d Schaaf

Met meer dan 20 jaar ervaring in het makelaarsvak ken ik de huizenmarkt in Friesland als geen ander. Op basis van die ervaring en het goed luisteren naar de wensen van de klant probeer ik een duidelijk advies te geven bij de verkoop of aankoop van een woning. Dit heeft in al die jaren geleid tot een sterke vertrouwensband met mijn opdrachtgevers en daar ben ik trots op! Ook eens een gesprek over de verkoopmogelijkheden van uw woning? Ik kom graag bij u langs!

Verstuur een bericht via WhatsApp Naar de contactpagina

Een helder advies <span class='strong'>Douwe v/d Schaaf</span>

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod