Verzekeringen

Verzekeringen

Helder en betrouwbaar advies

Ieder mens loopt risico's in zijn of haar leven. De specialisten van Van der Schaaf & Schievink brengen in beeld tegen welke risico's u zich kunt en wilt verzekeren, zonder daarvoor teveel te betalen of dubbel verzekerd te zijn.

Niet onnodig risico lopen

Verzekeringen zijn er om risico’s af te dekken die u zelf niet kunt of wilt lopen. U moet hierbij denken aan brand, storm, aansprakelijkheid, verkeer maar ook vermogensrisico’s als arbeidsongeschiktheid, inkomensterugval, etc. Als uw polissen niet goed aansluiten bij uw persoonlijke of bedrijfssituatie kunnen de (financiële) gevolgen enorm zijn.

De juiste balans vinden

Het is de kunst om de juiste balans te vinden in wat u wel of niet wenst te verzekeren. Het komt bijvoorbeeld voor dat een ondernemer zich niet altijd bewust is van de risico’s die hij of zijn bedrijf loopt, laat staan dat hij hiervoor verzekerd is. Als onafhankelijke tussenpersoon maken wij in dergelijke situaties de kansen en bedreigingen inzichtelijk en geven wij aan welke oplossingen er zijn. Dat is vaak eenvoudiger en goedkoper dan u denkt. Het is voor ons een uitdaging om u hierin zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. Dat geldt zowel voor zakelijke als particuliere verzekeringen.

Kosteloze verzekeringscheck

Kosteloze verzekeringscheck Zou u ook graag willen besparen op uw maandelijkse verzekeringskosten. Neem contact met ons op voor een kosteloze verzekeringscheck.

Neem direct contact op

Direct & Persoonlijk
Henk Schievink

Elke hypotheek is maatwerk. Ieder mens en iedere situatie is anders, dit vergt persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik zie het als mijn uitdaging een advies uit te brengen waarbij de wens van de klant gerealiseerd wordt tegen aantrekkelijke voorwaarden en betaalbare hypotheeklasten - ook in de toekomst. Ik zit graag samen met de klant om tafel om de mogelijkheden door te nemen.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod