Van der Schaaf & Schievink

Wie zijn wij?

Wij staan voor directe en persoonlijke dienstverlening. Dit betekent korte lijnen, geen wachttijden, snel een afspraak plannen en vervolgens een eerlijk advies opstellen.

Onze Ervaring

Douwe van der Schaaf en Henk Schievink hebben als eigenaren van VanderSchaaf&Schievink een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van Makelaardij, Verzekeringen en Hypotheken. In die jaren hebben wij bemiddeld bij de verkoop van honderden woningen en bedrijfspanden. 

Door onze ervaring op het gebied van Verzekeren, Makelaardij en Hypotheken kunnen wij u op woongebied een totaaladvies verstrekken. Daarmee zijn wij uniek in Noord Nederland.

Waarom wij?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio
  • Veilig en betrouwbaar: in alles gecertificeerd!
  • Uniek totaalpakket
  • Persoonlijke en directe dienstverlening
  • Geen lange wachttijden
  • Een nuchtere en laagdrempelige werkwijze

Een Korte Introductie

Als erkend hypotheek-en verzekeringsadviseur met 20 jaar ervaring kan Henk Schievink u volledig begeleiden bij het kiezen van de juiste hypotheek en een solide verzekeringspakket. Niet voor niets hanteren wij de slogan “Voor zekerheid in Wonen”.

Douwe van der Schaaf staat als registermakelaar en taxateur ingeschreven bij de SCVM en het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs. Ieder jaar wordt een bijscholingstraject gevolgd om aan alle eisen te kunnen voldoen. Deze scholing en jarenlange ervaring garanderen een betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van makelaardij en taxaties. Niet voor niets zijn wij trots op de makelaarsbeoordelingen die wij van onze klanten ontvangen.

Verstuur een bericht via WhatsApp Naar de contactpagina

Even voorstellen

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod