Verkoop Makelaar

Een nieuwe woning kopen?

Ook al zijn het prille plannen en weet u het nog niet zeker, wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek . Vervolgens kunt u rustig afwegen of u een volgende stap gaat zetten. Het uiteindelijke verkoopproces ziet er als volgt uit:

1. Een vrijblijvende waardebepaling

Voor het nemen van een verkoopbeslissing is het belangrijk te weten wat uw woning waard is en in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. Onze makelaars geven u een eerlijk advies over de waarde van uw woning. Geen luchtkastelen maar een heldere en nuchtere analyse! Aanvullend kan onze erkende hypotheekadviseur Henk Schievink u desgewenst voorrekenen hoeveel u kunt lenen voor een nieuwe woning. Kortom: Een TOTAALADVIES ,waarna u beslagen ten ijs komt!

2. Presentatie van uw woning

Voor een optimale presentatie van uw woning maken wij gebruik van een professionele fotograaf, correcte plattegronden, een virtual reality tour, plaatsing op diverse internetsites (waaronder Funda) en een groot social-media netwerk (Youtube, facebook, twitter etc.) Alles met het doel UW woning optimaal en voor een zo breed mogelijk publiek te presenteren!

3. Bezichtiging van uw woning

Wij leiden de kijkers enthousiast rond door uw woning en zullen de positieve punten van uw woning extra benadrukken. Na een bezichtiging wordt u op de hoogte gebracht hoe het is gegaan en binnen een week bellen wij de kijker of er nog interesse is.

4. De onderhandeling

Tijdens de onderhandeling voorzien wij u van advies en een continu terugkoppeling. In goed overleg met u proberen wij tot het beste resultaat te komen. Vervolgens stellen wij de koopovereenkomst op en nemen wij deze met u door.

5. Overdracht bij de notaris

Nadat de koopovereenkomst is getekend zorgen wij voor verdere afwikkeling naar de notaris. Op de dag van overdracht doen we nog een eindinspectie van de woning en begeleiden wij u bij de notaris en de sleuteloverdracht.

Verstuur een bericht via WhatsApp Neem direct contact op

“Wij hebben de begeleiding van Van der Schaaf & Schievink bij de verkoop van onze woning als zeer prettig en professioneel ervaren. We werden uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het verkoopproces en na bezichtigingen en men stond altijd voor ons klaar. Het kantoor is laagdrempelig en het is ideaal dat ze ook de hypotheek en verzekeringen voor je kunnen regelen. Absoluut een aanrader!”

fam.J.Hiemstra

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod