Van der Schaaf & Schievink

Wie zijn wij?

Wij staan voor directe en persoonlijke dienstverlening. Dit betekent korte lijnen, geen wachttijden, snel een afspraak plannen en vervolgens een eerlijk advies opstellen.

Onze Ervaring

Douwe van der Schaaf en Henk Schievink hebben als eigenaren van VanderSchaaf&Schievink een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van Makelaardij, Verzekeringen en Hypotheken. In die jaren hebben wij bemiddeld bij de verkoop van honderden woningen en bedrijfspanden. 

Door onze ervaring op het gebied van Verzekeren, Makelaardij en Hypotheken kunnen wij u op woongebied een totaaladvies verstrekken. Daarmee zijn wij uniek in Noord Nederland.

Waarom wij?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een begrip in de regio
 • Veilig en betrouwbaar: in alles gecertificeerd!
 • Uniek totaalpakket
 • Persoonlijke en directe dienstverlening
 • Geen lange wachttijden
 • Een nuchtere en laagdrempelige werkwijze

Een Korte Introductie

Als erkend hypotheek-en verzekeringsadviseur met 20 jaar ervaring kan Henk Schievink u volledig begeleiden bij het kiezen van de juiste hypotheek en een solide verzekeringspakket. Niet voor niets hanteren wij de slogan “Voor zekerheid in Wonen”.

Douwe van der Schaaf staat als registermakelaar en taxateur ingeschreven bij de SCVM en het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs. Ieder jaar wordt een bijscholingstraject gevolgd om aan alle eisen te kunnen voldoen. Deze scholing en jarenlange ervaring garanderen een betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van makelaardij en taxaties. Niet voor niets zijn wij trots op de makelaarsbeoordelingen die wij van onze klanten ontvangen.

Even Voorstellen..

 • Douwe v/d Schaaf

  ”Ik ben trots op de vertrouwensband die ik met mijn opdrachtgevers heb en streef voor hen naar het beste resultaat”

  Over Douwe van der Schaaf:

  Ik heb een optimistische kijk op het leven en van daaruit zie ik altijd kansen met onroerend goed. Mijn kracht is goed naar mensen te luisteren om vervolgens een eerlijk en helder advies te geven. Deze benadering wordt altijd erg gewaardeerd.

  Vanaf mijn jeugdjaren heb ik een passie voor huizen en architectuur. Ook sport vormt een belangrijk item in mijn leven. De voldoening in mijn werk haal ik vooral uit de persoonlijke contacten met mensen en het opbouwen van een vertrouwensband.

   

  • Makelaardij
 • Henk Schievink

  "Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik mensen verder kan helpen met oplossingen waaraan ze zelf nooit hadden gedacht, deuren openen voor anderen!"

  Over Henk Schievink:

  Ik probeer me altijd zo goed mogelijk in te leven in een klant, zijn persoonlijke omstandigheden en vooral goed te luisteren naar zijn wens. Dat is mijn vertrekpunt voor eengoed advies. Een klant heeft behoefte aan duidelijkheid, als adviseur moet je duidelijk en correct aangeven wat wel en niet kan.

  Het mooiste van het vak vind ik het creëren van mogelijkheden voor een klant zodat hij met een tevreden en goed gevoel zijn doel kan bereiken. Daarin ligt mijn uitdaging.

  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Meer weten? We horen graag van u!

Verstuur een bericht via Whatsapp

Bel ons op: 0511 45 22 21

Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut