• Over Optwizel 90 te Twijzel

  Fraai gelegen vrijstaande woning met schuurruimte op 1480 m2 eigen grond. Dit vrijstaande “wâldhúske” met aanbouw is mooi centraal in Noord Friesland gelegen (in driehoek Kollum, Drachten en Leeuwarden) aan de Provinciale Weg N355. De woning staat op een groot perceel eigen grond, geschikt voor hobby vee of een uitbreiding/aanbouw van het woongedeelte.

 • Begane grond:

  De indeling van de woning is als volgt: Entree aan voorzijde met hal met meterkast en toegang tot de kelder, woonkamer aan voorzijde woning, keuken met eenvoudig keukenblok, bijkeuken met waterboiler, slaapkamer met toegang tot aangrenzende badkamer, voorzien van douche en wastafel, separaat toilet, aanbouw/serre welke dient als verbindingsschakel tussen de woonruimte en de schuur, gang/voorportaal van de schuur met witgoedopstelling, ruime schuur met zolderverdieping en houten schuurdeuren aan achterzijde. Aan de oostzijde van de schuur bevindt zich nog extra aangebouwde schuurruimte. Achter op het perceel staan enkele oudere overkappingen voor een tractor en machines en is er nog een tuinkas.

  Eerste verdieping:

  Trap naar zolderverdieping, bestaande uit twee gedeelten met mogelijkheid voor extra slaapruimte.

  Bijzonderheden:

  -Eigen grond 1480m2; het woonhuis is voorzien van een nieuwe buitengevel (nieuw metselwerk rond oude metselwerk) en grotendeels van betonvloeren
  -verwarming door middel van gaskachels
  -bouwjaar vermoedelijk rond 1905
  -de woning heeft veel extra schuurruimte; dit biedt prima mogelijkheden voor eventuele vervangende nieuwbouw aan de achterzijde als aansluiting op het voorhuis of voor hobby/werk

  Al langer op zoek naar een knusse woning met mogelijkheden op een ruim perceel eigen grond? Mail of bel ons voor een bezichtiging!

  VRAAGPRIJS: € 325.000,- k.k.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1905
  Inhoud:
  609m3
  Oppervlakte:
  80m²
  Oppervlakte perceel:
  1480m2
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut