• Over Markolstrjitte 11 te Feanwâlden

  Zeer royale en fraai gelegen vrijstaande woning op perceel grond van 789m2! Deze onder architectuur gebouwde split level woning ligt in een rustige woonwijk in een natuurlijke omgeving, met de tuin fraai op het zuiden. In de tuin ervaar je vogelgeluiden, privacy en rust, met op gepaste afstand woningen om je heen. Nieuwsgierig geworden?

 • Begane grond:

  Ik neem je mee door de woning: Entree met hal aan de voorzijde met meterkast en toilet, bijkeuken met witgoedopstelling en vaste kast, inpandige verbinding via schuifdeur naar de garage met elektrische overheaddeur, woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur (sommige apparatuur is recent vervangen) en schuifpui naar terras op het zuiden, woonkamer in verlengde van keuken met eveneens schuifpui naar achtertuin, op split level niveau gelegen 2e woonkamer met grote raampartijen, parketvloer en open haard, een niveau lager (souterraingedeelte) bevindt zich nog een ruime slaapkamer (1) met vaste kasten.

  Eerste verdieping:

  Overloop met deur naar balkon op het zuiden, badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset, slaapkamer (2) met kastenwand, slaapkamer (3) met hobbyhoekje, slaapkamer (4) en nog een aparte kantoorruimte. Via de vlizotrap bereik je de bergzolder.

  Bijzonderheden:

  -Eigen grond 789 m2; Fietsenschuur en een bergschuur met overkapping in achtertuin
  -Heerlijke ligging met bomen en sloot aan achterzijde en fraai aangelegde tuin aan zuidzijde
  -De woning is onder architectuur gebouwd en betreft een splitlevel woning; er is sprake van een speelse inrichting met fraaie vertrekken en veel licht- en zoninval
  -Bouwjaar 1977 ; de woning is goed geïsoleerd
  -De woning wordt centraal verwarmd met een Intergas CV- ketel;
  -Feanwâlden is een dorp in noordoost Friesland langs de 4-baans Centrale As Dokkum-Drachten met voldoende winkel- en andere voorzieningen en een snelle spoorverbinding Leeuwarden-Groningen (incl. treinstation)

  Vraagprijs: € 450.000.—k.k.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning, Splitlevelwoning
  Bouwjaar:
  1977
  Inhoud:
  647m3
  Oppervlakte:
  152m²
  Oppervlakte perceel:
  789m2
  Aantal kamers:
  7
  Aantal slaapkamers:
  5
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
  Aantal tuinen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut